• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Dacian Cioloș ar vrea să vadă produsele tradiționale prezente și în pensiuni și hoteluri

    Roxana Dobre -

    Prezența produselor românești în proporție de 51 la sută pe rafturile supermarketurilor este agreată de premierul Cioloș dar spune că inițiativa trebuie prelungită și la turismul rural.

    ”Trebuie să avem o unitate teritorială în România! Să avem în turismul rural produse alimentare locale, produse acolo de fermieri. Ar trebui să dezvoltăm o astfel de rețea și să încurajăm și prezența acestor produse și în hoteluri”, a declarat astăzi premierul.

    Acesta participă la conferința ”Elaborarea strategiilor de dezvoltare locală GAL pentru perioada de programe 2014-2015 a Uniunii Europene”.

     


    Te-ar mai putea interesa

    Familia East Grain s-a mărit! Grupul a preluat ferma Maragro cu aproape 10.000 de hectare în județul Timiș Combinele chinezești de putere mică au intrat pe piața UE. Cu cât le pot cumpăra fermierii Milan Kelo, Cooperativa Fermierul Nădlăcan: Ne-am aprovizionat cu îngrășăminte. Prețurile cresc iar de la 1 august

    Ultimele știri

    Vijelii puternice, grindină și ploi de 50-60 l/mp – județe sub alertă ANM de instabilitate atmosferică Alertă ANM: Cinci județe sub cod roșu de caniculă, căldură persistentă până marți Ministrul Pîslaru a anunțat deblocarea mai multor fonduri din PNRR, inclusiv a contractelor RePowerEU