• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Fermieri din Asociația Forța Fermierilor, gazdele unui reportaj Știrile Pro TV despre criza forței de muncă din agricultură

    agrointeligenta.ro -

    Fermieri membri ai Asociației Forța Fermierilor, gazde pentru jurnaliștii de la Știrile Pro TV care au realizat un reportaj despre situația forței de muncă în agricultură și creșterile salariale pe care agricultorii le-au făcut în ultimul an pentru a-și păstra angajații.

    Vicepreședinții Asociației Forța Fermierilor – Marian Anton (Giurgiu, 2.000 ha) și Daniel Radu (Ilfov, 1.300 ha) au discutat cu reporterii Știrilor Pro TV despre salariile pe care le primesc la acest moment salariații de bază din fermele lor. Analiza de ferme a coincis cu datele oficiale analizate de Bestjobs.ro care a arătat că fermierii au fost obligați să majoreze salariile personalului specializat din exploatațiile agricole.

    Vă invităm să urmăriți reportajul realizat de echipa Știrile Pro TV dând click AICI – Criză de lucrători în agricultură. Fermierii dau salarii și cu 46% mai mari. „800 de euro pentru un muncitor necalificat”

    Marin Anton, Vicepreședinte Asociația Forța Fermierilor
    Daniel Radu, Vicepreședinte Asociația Forța Fermierilor


    Te-ar mai putea interesa

    Micii fermieri nu mai vând grâul la recoltă după ce s-au unit într-o cooperativă și și-au construit propriul siloz Afacere cu un hectar de lavandă. Irina Acatrinei, cultivatoare: ”La 1.500 de kilograme extragem trei litri de ulei” Mic producător de zmeură: ”Irigăm tufele prin picurare, altfel ar fi fructele mici și fără gust”

    Ultimele știri

    Guvernul bulgar a amânat înființarea magazinelor de stat cu alimente ieftine Val de incendii într-o singură zi – au ars mai multe hectare de miriști, vegetație uscată și un utilaj agricol Ferma care va produce 50.000 de purcei pe an. ”N-am văzut un sistem atât de avansat în nicio fermă din UE”